ÜYE OLMAK İÇİN MUTLAKA OKUYUNUZ

Üyelik ile ilgili çözümlerinizi buradan yapıyor ve forum yöneticileriyle iletişimi bu bölümde belirtilen adreslerden sağlıyoruz.

Moderatör: maglor

ÜYE OLMAK İÇİN MUTLAKA OKUYUNUZ

Mesajgönderen creator » 05 Eki 2008 11:44

Üyelik sisteminde bazı değişikliklere gidilmiştir. Eskiden üyelere aktivasyon, elektronik posta yolu ile yapılıyordu. 05 Ekim 2008 tarihinden itibaren üyelikleriniz admin tarafından onaylanarak gerçekleşecektir.
O nedenle foruma kayıt için sol üst köşedeki Kayıt bölümünü kullanarak üye olduktan sonra kullanıcı adınız ile birlikte foruma üye olma nedeninizi basit bir biçimde ifade edip bunları megacreator@yahoo.com.tr adresine postalamanız gerekmektedir.
Örnek;
Forumdaki kullanıcı adım: artlover
Üye olma nedeni: İç mimarlık mesleği hakkında bilgi edinmek.


Bu işlemi yapan üyelerin kabul edilmeme gibi bir durumu yoktur. Bu işlemi yapan bütün üyelerin aktivasyonu mümkün olan en kısa süre içerisinde tarafımızdan bizzat gerçekleştirilir. Üyelik aktivasyonunda bu işlemi yapmanıza rağmen bir problem yaşarsanız bu mail adresine iletebilirsiniz.
En son creator tarafından 20 Haz 2009 12:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
TÜRKÇEMİZİ KURALLARINA UYGUN BİÇİMDE KULLANALIM...
Kullanıcı avatarı
creator
Site Admin
 
Mesajlar: 1008
Kayıt: 18 Şub 2007 13:56
Konum: İSTANBUL

Mesajgönderen creator » 06 Kas 2008 23:40

Bu uygulama kaldırılmıştır. Belirtilen adrese mail göndermeye gerek yoktur. Aktivasyon maili sizin üye olurken belirtmiş olduğunuz mail adresinize otomatik olarak gönderilecektir. Ancak bazen aktivasyon postası junk mail klasörüne veya gereksiz klasörüne gidebilmektedir. O nedenle bu klasörlere de bakmanızı tavsiye ediyoruz.
Kayıt işlemi sırasında onay kodunu alt kutucuğa yazmadan önce alt kısımdaki uyarıyı okuyunuz. Bazen sıfır sayısı bulunmamaktadır gibi bir uyarı verebiliyor. O uyarıyı dikkate alarak onay kodunu yazınız.
TÜRKÇEMİZİ KURALLARINA UYGUN BİÇİMDE KULLANALIM...
Kullanıcı avatarı
creator
Site Admin
 
Mesajlar: 1008
Kayıt: 18 Şub 2007 13:56
Konum: İSTANBUL


Dön ÜYELİK BAŞVURULARI & İLETİŞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

cron